BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változásokra készülhetünk, ha a Fehérvári úton járunk

Az 1-es villamos Etele térig tartó meghosszabbításának kivitelezése miatt május végén elkezdődik az Etele út és a Fehérvári út csomópontjának átépítése a jelenlegi vasúti infrastruktúra elbontásával, pálya-, felsővezeték- és közműépítési munkákkal - derül ki a BKK közleményéből.

A csomópontban kezdődő átépítési munkák miatt a kereszteződésben a dél-budai villamosjáratok nem tudnak áthaladni,

ezért május 28-tól várhatóan július 6-ig az érintett 17-es, 41-es és 47-es villamos ugyan a teljes vonalán közlekedik, de az Etele út / Fehérvári út megállóhelyen mindkét irányból érkezőknek egy másik villamosra kell átszállni, az Etele úti gyalogátkelőhelyeken át vezető rövid sétával.

Fotó: MTI

Az ideiglenes forgalmi rend kialakításának idején, a május 26-27-i hétvégén a Fehérvári úti villamosok helyett a Móricz Zsigmond körtér M és a Kalotaszeg utca között pótlóbusz viszi az utasokat. Az építési munkák miatt módosul a csomópont és környezetének közúti forgalmi rendje is: többek között a Hengermalom úti csomópontban lezárják a Fehérvári utat a városközpont felé haladók elől.

Az érintett dél-budai villamosjáratok friss, a forgalmi változásokat tartalmazó menetrendje már elérhető a BKK honlapján: www.bkk.hu/menetrend.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.