BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új járatokat jelentett be a Budapest Airport

Öt új légi járat is közlekedik Budapestről a 2018/2019-es téli menetrendben, a Wizz Air, az easyJet és a lengyel LOT is új célállomásokat tesznek elérhetővé a magyar fővárosból.

A Budapest Airport csütörtöki közleménye szerint

a Wizz Air hetente kétszer Doncaster Sheffieldbe, szintén heti kétszer Eilat-Ovdába, az easyJet London-Southendre és Manchesterbe repül majd heti két alkalommal, a LOT pedig februártól heti 12 járatot üzemeltet majd London-City repülőterére.

Ezek közül Doncaster Sheffield és London-City repülőtere teljesen új célállomás, a többi repülőtérre más légitársaságok is repülnek Budapestről.

Új járatok a 2018/19-es téli menetrendben

Légitársaság

Úti cél

Indulás dátuma

Heti rendszeresség

Indulás napjai

Wizz Air

Doncaster Sheffield

Október 29.

3

Hétfő, szerda, péntek

easyJet

London-Southend

November 2.

2

Hétfő, péntek

easyJet

Manchester

November 5.

2

Hétfő, péntek

Wizz Air

Eilat Ovda

November 9.

2

Hétfő, péntek

LOT

London City

2019. február 19.

12

Hétfőtől szombatig

A 2018-as téli menetrendben induló új, Budapestet az Egyesült Királysággal összekötő járatokkal együtt immár 8 légitársaság 10 útvonala közül választhatnak a magyar fővárosból a szigetországba indulók.

Nő a választék
Fotó: MTI

A Budapest Airport az első fél évben 6,8 millió utast kezelt, 17,2 százalékkal többet, mint az elmúlt év hasonló időszakában, és várakozások szerint az utasforgalom meghaladja majd a 15 milliót.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.