BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újra a teljes vonalon jár az 1-es villamos

A hírt a Budapesti Közlekedési Központ hivatalos Facebook oldalán osztotta meg.

Az 1-es villamos újra a teljes útvonalán közlekedik – jelentette be hivatalos Facebook oldalán a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Korábban arról számoltak be, hogy baleset miatt nem jár egy szakaszon a villamos, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese ennek kapcsán elmondta:

6 mentőegységet riasztottak a helyszínre. A mentők 9 sérültet vizsgáltak meg, akik a villamoson utaztak. Valamennyien felnőttek voltak. Volt, aki a fejét ütötte meg, volt aki a nyakát. Őket kivétel nélkül kórházba vitték, hogy kiderüljön, nincs-e törésük.

A helyszínelés több mint fél óráig tartott, ez idő alatt pótlóbusz közlekedett Zugló vasútállomás és a Lehel utca/Róbert Károly körút között.

Vészfékezés történt

Vészfékezés miatt sérültek meg utasok az 1-es villamoson péntek délután. A BKV Zrt. az MTI megkeresésére azt közölte: fél kettő után a Vágány utcai megállóból kiinduló 1-es villamos vezetője vészfékezett. Az utasok ezután, az Erzsébet királyné útja megállóhelynél jelezték a járművezetőnek, hogy többen megsérültek.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.