BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Katasztrófa a montenegrói tengerparton: autók víz alatt, kidőlt fák, összeomlott daruk maradtak a reggeli vihar után – videó

Leginkább egy katasztrófafilm jelenetére hasonlított a montenegrói tengerpart kedd reggel, miután egy vihar sújtotta a térséget.

Szanaszét heverő napernyők, elsüllyedt autók és kicsavart fák ilyen látnivaló fogadta a turistákat a montenegrói tengerpartot kedd reggel, írja a Blic.rs.

Letarolta a montenegrói tengerpartot a vihar: autók víz alatt, kidőlt fák mindenhol

Mint a podgoricki_vremeplov Instagram-oldalon közzétett videókból is látszik, a strandokon napernyőket, napozóágyakat és asztalokat sodort el az erős viharos szél, az utak pedig alig járhatóak az egész országban.

A montenegrói média beszámolója szerint Budva központja is víz alá került a heves esőzések miatt, patakok folynak át egy befejezetlen utcán november 22-én. A víz elöntötte az egész sétányt.

Niksicben az erős viharos szél házak tetejét rongálta meg és fákat csavart ki.

A vihar Podgoricát sem kímélte, ahol a ledőlt faágak szinte a teljes Cetinjski Szent Péter körúton nehezítik a közlekedést.

Három daru semmisült meg Bar kikötőjében egy erős vihar következtében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.