BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Régen volt ilyen gyenge nap a BÉT-en

Több mint két százalékos mínuszban zárt a BUX - alig tíz milliárd forintos forgalommal fejezte be a napot a Budapesti Értéktőzsde.

Az egész napos zuhanás után nap végére még jobban beesett a BÉT részvényindexe: a BUX 2,17 százalékos mínuszban 20 265,42 ponton zárt szerdán.

A blue-chipek teljesítménye se javult meg nap végére: a MOL, az OTP, a Richter, és a Magyar Telekom papírok árfolyama is csökkent a keddi záráshoz képest.

A MOL papírok árfolyama 3,72 százalékkal 16 270 forintra csökkent, az OTP részvények ára 1,82 százalékkal 7050 forintig esett vissza. A Richter részvények 1,25 százalékos eséssel végül 31 600 forinton fejezték be a napot, míg a Magyar Telekom papírjai 1,82 százalékot buktak, árfolyamuk zársákor 809 forint.

A részvényforgalom szerdán a mostanában szokásos gyenge mértéktől is jóval elmarad: alig több mint 9 milliárd forint. (Tegnap 15 milliárd forint körül volt záráskor.)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.