BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sikeres volt az FHB keddi kötvényaukciója

Az FHB Jelzálogbank a belföldi Kibocsátási Program alapján, a hazai forgalmazói konzorcium közreműködésével ajánlotta fel 2010-ben lejáró kötvénye hatodik sorozatrészletét - közölte a hitelintézet szerdán.

A befektetők összesen 8,81 milliárd forint értékben adtak vételi ajánlatot kötvényre, ebből az FHB 1,7 milliárdot fogadott el, 10,90 százalékos átlaghozamon.

A kötvény össznévértéke ezzel 14,87 milliárd forintra emelkedett. Az FHB kibocsátásaival igazodik a befektetői elvárásokhoz: rendszeres piaci megjelenéssel épít nagyobb és likvidebb sorozatokat, amelyeket tőzsdére vezet. A kedvezőtlen kilátások ellenére, éppen e rendszeresség jegyében tartotta meg ezen a héten is az FHB a kibocsátási menetrendnek (hónap elején jelzáloglevelek, hónap végén kötvények) megfelelő aukciót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.