BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb két számjegyű betéti kamat a piacon

Mától köthető a K&H üdvözlet betét, amely 3 hónapos lekötésnél mintegy 10,10 százalékos kamatot nyújt – közölte a hitelintézet. A kedvezmény a november 28.-áig tartó akciós időtartam alatt elhelyezett új betétekre vonatkozik.

Ezzel párhuzamosan válik elérhetővé a 3 hónapos futamidejű K&H üdvözlet euró betét is, 4,80 százalékos kamat mellett. A K&H a hosszabb távon gondolkodó ügyfeleknek kínálja emellett a hozamplusz 3 eszközalapot, amely a K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás keretein belül jegyezhető.

A K&H hozamplusz 3 eszközalap egy befektetés, egy életbiztosítás és egy magas kamatozású betét előnyeit ötvözi. Ez a lehetőség a befektetési portfóliójukat most felépítőknek kínál kiemelkedő, évi garantált 10,10 százalékos hozamot nyújtó tőke- és hozamgarantált megtakarítást - fogalmazott Kuruc Péter, a K&H Biztosító életbiztosítási üzletágának vezetője. A két hónapra jegyezhető alapba befektetők választhatnak, hogy a lejárat után pénzüket a K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás egy nyíltvégű eszközalapjába, vagy egy később induló zártvégű eszközalapjába helyezik át.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.