BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mit vett a Richter?

A Richter Gedeon Nyrt. 2009. június 17-én adott megbízása alapján, kedden 3.486 darab saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 31.029 forintos átlagáron - tette közzé a gyógyszeripari társaság a BÉT honlapján szerdán.

A Richter a keddi tőzsdenapot 31.000 forinton zárta, 300 forinttal, 0,96 százalékkal olcsóbban a hétfői zárásnál, a részvények forgalma 1,3 milliárd forintot ért el.

A korábbi tájékoztatás szerint társaság 2009. június 17-én 25 ezer darab saját részvény vételére szóló tőzsdei megbízást adott az UniCredit Banknak, és ebből ötezer darabot a bank 31.737 forintos átlagárfolyamon a múlt szerdán a tőzsdén teljesített.

Keddi bejelentése alapján hétfőn újabb ötezer darabot vásárolt 31.807 forintos átlagáron. A Richter a megvásárolt saját részvényeket a bónusz programjához kívánja felhasználni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.