BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Most még alig mocorog a forint, de hamarosan megindulhat

Délután kettőig alig változott a hazai deviza árfolyama, hamarosan azonban megérkeznek az amerikai munkanélküliségi adatok

Délután kettőkor 273,84 forintért adtak egy eurót, az árfolyam tehát alig változott a déli 274,46-os szinthez képest.

A dollár és a svájci frank is alig-alig mozdult: a piacok a délután közzetett amerikai adatokra vártak. A dollárt kettőkor 191,94-en, a svájci frankot 180,063-on jegyezték.

Az USA-ban 14:30-kor teszik közzé az augusztusi munkanélküliségi ráta (elörejelzés: 9,5 %, elözö érték: 9,4 %) mutatóját és az augusztusi újonnan teremtett álláshelyek számát (NFP - elörejelzés: -225.000 %, elözö érték: -247.000 %). Az adatok közzétételekor jelentösen megnöhet a volatilitás az EUR/USD devizapáron is.

A merészebbek a napi csúcs (1,4289) és a napi mélypont (1,4236) körül lépnének piacra. Ezzel a jelenlegi sávból való kitörésre spekulálhatnak. Az óvatosabbak várjanak ki legalább 5 percet a közzététel után, és csak a nyugalom beálltával lépjenek piacra a kialakult iránybaAz augusztusi svájci fogyasztói árak mutatója 0,1 %-os értéket hozott a várt 0,2 % helyett. Az elözö érték -0,7 % volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.