BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eddig cáfolja a szakértőket a forint - BÉT, most

Az elemzői előrejelzések szerint a dollár gyengülése nem tesz jót ma a forintnak, ehhez képest egy euróért egy órája kevesebb mint 272 forintot adnak.

A forint rövid időre benézett 272 fölé, de immár egy órája kisebb ingadozásokkal 271 és 272 között mozog az euróval szemben. A dollár árfolyama ma eddig csak egyszer lépte át a 194 forintot, 9 és 10 óra között 193 forintos sávban mozgott. Egy svájci frankért a mai napon eddig megközelítőleg 184 forintot adtak, az árfolyam nem sokat ingadozott.

Elemzők szerint a dollár erősödése nem tesz jót a közép-kelet-európai valutáknak, sorsukat csütörtökön is az euró/dollár viszony fogja alakítani, a forintét várhatóan 272-275/euró között, írta elemzők véleményét idézve csütörtök reggel a Dow Jones hírügynökség.

Az OTP kisebb gyengülés után fél 11-kor 5868 forintot ért. A Mol viszonylag egyenletesen tartja a 18 003 forintos árfolyamot. A Magyar Telekom erősebb nyitás után egyenletesen gyengült, 10 óra után 718 forintért kereskedtek a papírral. A Richter viszont egyenes vonalat húzott a grafikonon: a gyógyszeripari részvényekért fél órája stabilan 41 000 forintot adnak a Budapesti Értéktőzsdén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.