BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyengén zárt a forint

A forint a zárás előtt visszagyengült. Miután egész nap tartotta magát, késő délután átlépte a 272-es határt az euróval szemben.

Egy euróért a zárás előtt 272,04 forintot adtak, míg a dollár 194,82 forintot ért. A svájci frankon is érződött a forint gyengülése: 184,98-at ért el az árfolyam. Igaz, a hazai fizetőeszköz még így is jó napot tudhat maga mögött, hiszen a kereskedés legnagyobb részében tartotta magát a 271 és 272 közötti sávban.

A pillanatnyi árfolyamokat itt megtekintheti!

Az OTP tovább gyengült a záráshoz közeledve: 5 746 forint körül és lefelé mutató tendencia mellett kereskedtek vele negyed ötkor. A Mol 18 001 forintot ért, vagyis rövid erősödést követően visszaállt a reggeli árfolyamára. A Richter 40 006 forintra gyengült, vagyis mintegy ezer forintot veszített a reggeli órákhoz képest. A Magyar Telekom 717 forint mellett és erősödéssel várta a zárást, vagyis nagyjából visszaállt a délelőtti árfolyamra.

A BUX is lefelé indult a zárás előtti órában, 21 599-en fejezte be a napot.

A részletes piaci adatokért kattintson ide!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.