BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hol tartanak vezető részvényeink árfolyamai?

Minimális mértékben erősödött a pesti parkett vezető indexe a délelőtt folyamán. A BUX 0,43 százalékos, 98,4 pontos emelkedés után 22 882,87 ponton állt fél tizenkettő előtt pár perccel. A nap eddigi részének forgalma 6,7 milliárd forint volt.

A tegnapi visszaesés után a vezető részvények mindegyike tartotta magát a délelőtt folyamán. A vezetők közül a legnagyobb növekedést az Egis tudta felmutatni. A gyógyszergyártó papírjai 1,01 százalékkal 18 950 forintra erősödtek. A másik gyógyszergyártó is növekedést tudott felmutatni. A Richter részvényeivel 0,23 százalékos drágulás után 42 400 forinton kereskedtek.

 

 

Jól teljesített a Mol és az OTP is. Az olajcég papírjai 0,95 százalékos növekedés után 19 485 forintot értek. A bankrészvényekkel 0,32 százalékos növekedés után 6 160 forinton kereskedtek.

 

A vezető részvények közül egyedül a Magyar Telekom stagnált. A telekommunikációs cég papírjaival a tegnapi záróáron, 740 forinton kereskedtek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.