BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magához tért a BÉT

Pozitív hangulatban kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde. Tíz óra előtt a BUX és a blue chipek emelkedtek, a forint is kissé erősödött.

Ma háromnegyed tízkor 273,01 forintot adtak egy euróért, a hazai deviza kissé erősödött a pénteki erős csökkenéshez képest. A dollár ára 199,24 forint, a zöldhasú tehát visszacsúszott a tőle az utóbbi időben megszokott 200-as szint alá. Egy svájci frankért 186,06 forintot adtak ma reggel a BÉT-en.

A blue chipek közül a reggel legnagyobb nyertese a Mol volt, 2,37 százalékot erősítve 17 300 forintra küzdött fel magát. A Richter 1,64 százalékos emelkedést követően 39 895 forintért kel el. Az OTP árfolyama 1,74 százalékot emelkedett és jelenleg 5 260 forintot forog. A Magyar Telekom is több mint 2 százalékos növekedést tudhat maga mögött és 701 forintért kereskednek vele. A papírok tehát erősítenek, de még messze nem tértek vissza az előző hét vége előtt jellemző árszintekre.

A BUX 20 614 ponton áll, 1,93 százalékos erősödés után.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.