BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megállt a brutális zuhanás! Lélegzetet vett a forint

Miután a déli órákban a 272-es szint fölé gyengült a forint, alig egy óra alatt visszaerősödött a lélektani 270-es határ közelébe.

A kedden kezdődött zuhanás után lélegzethez jutott a forint, habár a görög válságról délig nem érkeztek bíztató hírek. A magyar deviza az euróval szemben egy órára mégis visszaerősödött a 270-es szint közelébe, a korábbi 272,3-as HUF/EUR csúcsról.

A forint pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

Az uniós valuta minimálisan erősödött a dollárral szemben is: délután egy órakor 1,3204 dollárt kértek egy euróért. A dollár ugyanakkor a forinttal szemben továbbra is erős maradt, 204,87 forintot kértek egy amerikai zöldhasúért.

A svájci frankkal és a japán jennel szemben is vesztett értékéből a magyar deviza, a frankot 188,78 forintért adták, a japán jenért 2,18525 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

További devizaárfolyamokért kattintson ide! 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.