BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Citibank egyezségi ajánlatot tesz a Lehman-kötvényeseknek

A Citibank Magyarország egyezségi ajánlatot tesz minden Lehman Brothers strukturált kötvénnyel rendelkező ügyfelének - jelentette be szerdán a hitelintézet.

A Citibank valamennyi érintett ügyfele részére azonos feltételekkel lehetőséget biztosít a Lehman Brothers kötvényeik eladására, az eredeti névérték 55 százalékának megfelelő összegért, azonnali, készpénzben történő fizetés ellenében.

Az ajánlat 2010. május 21-ig érvényes, és a Citibank Magyarország minden olyan érintett ügyfelére kiterjed, aki a Lehman Brothers kötvényeit a Citibank Magyarország közreműködésével vásárolta.

A Citibank az egyezségi ajánlatot méltányossági alapon teszi meg, továbbra sem ismer el semmilyen, a bank részéről elkövetett jogsértést vagy jogi kötelezettség fennállását a közlemény szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.