BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Befektetési tipp: A Citi Magyarországra hozza a Cityt

A Citibank szakemberei szerint a stabilizálódó magyar gazdasági helyzetnek köszönhetően egyre több befektető nyitott arra, hogy nemzetközi megoldásokkal kezelje vagyona egy részét vagy egészét.

A Citi International Personal Bank ezeknek az ügyfeleknek kínál szolgáltatásokat Magyarországon. A több mint 200 befektetési alap jegye, változatos részvény- és kötvényajánlat 25 országból, rendszeres strukturált kötvényajánlatok, a devizaárfolyam-ingadozásokat menedzselő megoldások, hitelezés, versenyképes kamatozású lekötött betétek, valamint londoni bankszámla.

A Citi International Personal Bank magyarországi ügyfelei Budapesten kaphatnak befektetési tanácsokat egy személyi bankártól, akinek a munkáját egy szakembercsapat segíti Londonból.

Grant Carson, a Citi International Personal Bank vezetője elmondta: a közép- és kelet-európai régióban növekszik az erős pénzügyi háttérrel rendelkező állampolgárok száma. Úgy hiszik, hogy közöttük Magyarországon is sokan vannak, akik meglévő vagyonkezelési stratégiájukat nemzetközi vagyonkezelési megoldásokkal szeretnék kiegészíteni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.