BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem fizet osztalékot a KELER Zrt.

Megrartotta éves rendes közgyűlését a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt., melyen melyen többek között elfogadták a társaság beszámolóját.

A Közonti Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt. 2010. május 14-én megtartotta éves rendes közgyűlését.

Az eseményen a társaság közgyűlése elfogadta a KELER Zrt. december 31-i fordulónappal készített mérlegét. A cég adózás előtti eredménye 2,118 milliárd forint, a mérlegfőösszeg 52,048 milliárd forint, a mérleg szerinti eredmény 1,546 milliárd forint lett. A közgyűlés döntése alapján a mérleg szerinti eredményt eredménytartalékba helyezik. Ez azt jelenti, hogy a 2009 után - 2008-hoz hasonlóan - nem fizetnek oszatlékot.

A társaság IFRS szerinti konszolidált beszámolóját is elfogadta a közgyűlés. Annak alapján a december 31-i fordulónappal készített konszolidált mérleg a következők szerint alakult: az adózás előtti eredmény 3,173 milliárd, a mérlegfőösszeg 52,767 milliárd, a mérleg szerinti eredmény pedig 2,575 milliárd forint lett.

A közgyűlést követő Felügyelő Bizottság ülésen döntés született arról, hogy a Felügyelő Bizottság posztját Bartha Lajos (MNB), míg az elnök-helyettesi posztot Tóth Attila (BÉT) tölti be.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.