BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb zuhanásba kezdett a forint, bedől a 280-as szint is?

A forint rövid ideig tartó stabilizálódás után ismét folytatta a zuhanást és már a 280-as szint felé tart.

Egy euróért 279,4 forintot is adtak. A tőzsdezárást követően egy euró 278,31 forintot ért.  Mivel a Görögországot övező bizonytalanság nem csökken, a hazai deviza vélhetően nem erősít be a közeljövőben. Eközben az euró is tovább gyengült és a 13 hónapos rekordnál is mélyebbre, 1,2824 dollárra süllyedt.

A BÉT 2,07 százalékos mínuszban, 23 207 ponton zárt. A blue chipek közül a Richter és a Magyar Telekom zárt pluszban, a gyógyszeripari papír ára 42 450 forint volt, a telekom részvényért 668 forintot adtak. A Mol ára 19 200 forint, az OTP-é 6 620 forint volt a záráskor.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A görög mentőcsomag sikerétől "nem kevesebb függ, mint Európa jövője - és ezzel együtt Németország jövője Európában" - jelentette ki a német parlamentben Angela Merkel kancellár.

Az első jelentések szerint legalább három halálos áldozata van az athéni tüntetéseknek, amelyek a kormány megszorító csomagja miatt robbantak ki. Az athéni tűzoltóság jelentése szerint legalább hárman meghaltak, amikor radikális baloldali tüntetők támadtak egy bankra a görög fővárosban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.