BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiyosaki: hamarosan újabb válság várható

Az világ egyik legismertebb pénzügyi tanácsadója Robert Kiyosaki 2010. június 11-12 között Londonban rendezett konferenciát “Bánj okosabban a pénzeddel” címmel.

A konferencián szinte minden előadó kitért arra a problémára, hogy az USA és Európa országai súlyosan eladósodtak, és az adósságok a jelen pénzügyi rendszer működése miatt napról napra egyre nagyobb mértéket öltenek. Robert Kiyosaki borúlátó, véleménye szerint a jelenlegi javulás átmeneti, hamarosan újabb válság várható.

A szakértő valuta krizist jósol, ami szerinte nem kizárt, hogy 2016-ig be fog következni. Ebben a bizonytalan pénzügyi környezetben gyorsan megtérülő befektetéseket javasol.

A konferencián előadó szakértők szerint olyan eszközökbe kell fektetni, amelyek nyeresége hónapról hónapra készpénz formájában jelentkezik. Ilyen befektetések az ingatlan befektetés, üzleti-, tőzsdei- vagy devizapiaci befektetések, amelyek magas hozamokat ígérnek.

Hosszabb távon a nemesfém befektetéseket emelte ki. Kiemelte, hogy mivel kiszámíthatatlanok a gazdasági események, mind az ötféle befektetési formából álló portfólió kialakítását.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.