BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csak a Mol gyengélkedik

A múlt hét pénteken tapasztalt eladási hullám levonult, hétfőn kora délutánra megnyugodtak a piacok stabilizálódtak a kisvállalati részvények és emelkednek a blue chipek is. A vezető részvények közt csak a Mol és az MTelekom mozog nyitóértéke körül.

A nemzetközi piacokon jó hangulat uralkodik, a német DAX index délutánig 0,64 százalékkal a lengyel WIG20 index pedig 0,52 százalékkal emelkedett. A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX a régiós élbolyban jár 0,69 százalékos erősödésével. A tőzsdeindex így 23 391,81 ponton áll.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

Délután a vezető részvények közt a Mol egyedüliként áll mínuszban. Az energiapapírok nyitóértéküknél 0,07 százalékkal alacsonyabb 20 735 forintos árfolyam szinten áll. Az MTelekom délelőtti erősödését elveszítve nyitóértékén, 584 forinton stagnál.

A Richter a múlt heti gyengélkedését korrigálva délutánra már 1,77 százalékos pluszban járnak a gyógyszeripari részvények, melyekért így 46 510 forintot kérnek. Az OTP árfolyama is jelentős 0,97 százalékos növekedést ért el, a bankpapírok így 5 921 forinton állnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.