BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hajszálnyit erősödött a forint

A forint reggel gyengült, majd a tőzsdék nyitása után erősödni tudott ez euróval szemben. Délelőtt 10 órakor a térség legjobban teljesítő devizája.

Reggel 277,6 körüli árfolyamon jegyezték az eurót, hirtelen 278,3-ig gyengült a hazai deviza, majd a tőzsdék nyitása után erősödni kezdett: 277,15-ös szinten áll a jegyzés.

A dollár erősödési hullám megállt ma, a dollár/frank jegyzés 0,971-ről 0,967-re változott. Az euróval szemben 1,372-ről 1,38 fölé került az árfolyam: 1,381 dollár az euró ára.

A forint pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

Az euró némileg javított a frankkal szemben, így 208 feletti szintről 207,64-re változott a forint frankkal szembeni árfolyama.

A zöldhasút 200,78 forinton jegyzik a bankközi devizapiacon.

A nemzetközi hangulat kedvezőtlen, az európai tőzsdeindexek kisebb mínuszban tartózkodnak. A dollár gyengülése azonban a feltörekvő devizáknak általában kedvez.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.