BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hirtelen bezuhant a forint

A hazai deviza reggel gyengült az euró ellenében, 272,3 forintba kerül az uniós fizetőeszköz.

A forint reggel gyengült a vezető devizákkal szemben, az euró ellenében elkönyvelt veszteség miatt a hazai deviza frankkal szembeni teljesítménye is kedvezőtlen. A kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulatban a forint esésnek indult.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

Reggel 202,4 egységet kellett adni a forintból a svájci frankért, 11 órára 203,37-ig kúszott fel az árfolyam. Rövid ideig 203,5 feletti szintet is láthattunk. Mindez abból következett, hogy a forint elvesztette erejét az euró tekintetében, a reggeli 271-es árfolyamról 272,3-ig kúszott fel a jegyzés.

Az euró az európai tőzsdenyitások időpontjában erősödött, 1,339-ről 1,43-ig a frankkal szemben, majd visszaesett a reggeli jegyzésre. A dollár folytatja lejtmenetét, reggel 1,392 dollárt kellett adni a közös európai devizáért, jelenleg 1,3962-es szint jellemző.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.