BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A részvények jól küzdöttek, de nem volt igazán eredménye

A pénteki opciólejárat ellenére a kereskedés forgalma meglepően alacsony volt a múlt heti magas volatilitás fényében. Így viszont lehetővé vált az opciókkal üzletelők számára, hogy a részvény-árfolyamokat a profit kivétek szintjére mozdítsák el.

Szerző: Tradenet Global

A Wall Street továbbra is a jó gyorsjelentések és a növekvő felvásárlási és összeolvadási aktivitás részéről kap támogatást, más oldalról viszont a kínai infláció és az európai halmozódó államadósságok visszahúzzák.

A múlt heti hullámvasút végül a kiindulási magasságban zárta a hetet. Az előttünk álló hét csupán 4 kereskedési napból áll, mivel csütörtökön az Egyesült Államok a Hálaadás Ünnepét üli. A forgalom ezért várhatóan alacsony lesz, így a kisebb játékosoknak is lehet hatása az árfolyamokra, így a volatilitás növekedhet. A Hewlett Packard (HPQ) komputer-óriás a hétfői zárás után teszi közzé gyorsjelentését.

S&P500 (SPY)

A hét első felében tapasztalt éles esés után a bikák nagyon jó beszállási ponton csatlakoztak a menethez, és vásárolni kezdtek. Az S&P 500 index pszichológiailag legkritikusabb szintje a következő napokban az 1200-as szint. Az index nem tudta ezt meghódítani sem csütörtökön, sem pénteken. Ha viszont sikerül, cél az éves csúcs lehet. 117.30-on, az 50 napos EMA szintjén támaszt találhat egy esetlegesen leeső árfolyam.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.