BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erősödik a forint

A forint fél 8 magasságában rövid időre begyengült, de mostanra ismét erősödni kezdett és az euróárfolyam nem sokkal marad el a tegnapi záróértékhez képest.

Egy euróért most 278,98 forintot adnak, a tegnapi záróár 278,38 forint volt. A mai leggyengébb árfolyam 279,85 forint volt, míg a legerősebb szinten 278,19 forinton tartózkodott az európai deviza, vagyis igazán jelentős mozgásról nem számolhatunk be ma reggel. Az átlagos árfolyam 279,14 forint.

A svájci frankkal fél 10 előtt 213,63 forintot kereskednek, a tegnapi záráskor 212,53 forintot ért egy frank. A forint ma már benézett a 214-es szint fölé, a legkedvezőbb árfolyam pedig 212,43 forint volt. A forint az utóbbi másfél óra erősödésével mostanra visszatért a ma reggeli átlagos árfolyamhoz, amely 213,03 forint.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A devizapiac ma talán nyugodtabb napnak néznek elébe, hiszen az ír kormány elfogadta minden idők legnagyobb megszorító csomagját, ezzel párhuzamosan pedig a Barack Obama vezette amerikai kabinet is kompromisszumot kötött a Bush-érában bevezetett adókedvezmények terén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.