BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább gyengült a forint

A kedvező GDP adat sem adott lendületet a hazai fizetőeszköznek. A kora délelőtti erősödést követően a szerdai záró érték alá gyengült a hazai fizetőeszköz több vezető devizával szemben is.

Az uniós deviza egységéért 277,56 forintot kértek délben a bankközi devizapiacon, ami gyengülést mutat a délelőtti 276,93 forintos árfolyamhoz képest, és gyengébb a szerdai 277,39-os záró értéknél is.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A svájci frankért 212,65 forintot kérnek, ez jelentős gyengülés a reggeli 211,99 forintos árfolyamhoz képest és a tegnapi záró értéknél, 212,21 forintos szintnél is gyengébb.

A tengerentúli devizával szemben 210,06 forintig gyengült a hazai deviza. A zöldhasúért kora reggel még 208,08 forintot kértek, és szerdán is erősebb 209,93 forintos záró árfolyamot ért el a hazai deviza.

Az elemzői vélemények a Központi Statisztikai Hivatal által reggel közzé tett GDP adat pozitív hatására számítottak, azonban a kedvező adathoz fűzött remények eddig nem mutatkoztak a piacokon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.