BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Bank of England kamatdöntő ülést tart, majd közzéteszi friss negyedéves inflációs jelentését. Mark Carney kormányzó valószínűleg megerősíti azokat a várakozásokat, miszerint a kamatemelés még sokára jön.

Csütörtökön teszi közzé negyedéves eredményeit a Daimler. Az autógyártótól 38,17 milliárd eurós bevételt és 2,07 milliárd eurós nettó eredményt várnak az elemzők a Reuters konszenzusa szerint.

Amerikából érkezik a decemberi gyári megrendelések statisztikája, amely a piac várakozásai szerint 2,8 százalékos csökkenésről szól novemberhez képest. Legutóbb a készletek már ötödik hónapja csökkenést mutattak.

Az USA-ban a tartós fogyasztási cikkek végleges decemberi rendelésállomány-statisztikáját közlik. Az első becslés 5,1 százalékos visszaesést jelzett, miközben csak 0,6 százalékos csökkenést várt a piac.

A tőzsdékzárás után publikálja negyedik negyedéves számait az üzleti közösségépítő cég, a LinkedIn. Az amerikai vállalat 857 millió dolláros bevétellel és 78 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta a negyedévet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.