BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Brazíliában a karnevál ünnepe miatt tartanak zárva szerdáig a piacok. Kínában pedig megkezdődik a holdújév ünnepe, így a világ második legnagyobb gazdaságának pénzügyi piacain egy egész hétig szünetel a kereskedés.

Az USA Energetikai Információs Hivatala közzéteszi az olaj- és gázkitermelés alakulásáról szóló havi jelentését. A vizsgált hat régió az amerikai olajkitermelés növekedésének 90 százalékáért felel.

Németországban az ipari termelés decemberi adatait közlik. Novemberben váratlanul 0,3 százalékkal esett vissza a volumen éves szinten, miközben a piacok októberhez hasonlóan 0,5 százalékos bővülésre számítottak.

Kezdetét veszi az évente megrendezett Credit Suisse Financial Services Forum Miamiban, ahol számos nagy befektetési bank és más pénzügyi intézmény vezetői találkoznak. Az esemény szerdáig tart.

Hétfőn teszi közzé negyedéves eredményeit a Hasbro. A játékokat gyártó cégtől 1,37 milliárd dolláros bevételt és 1,3 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők az október–decemberi időszakra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.