BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt közzéteszi negyedéves számait a Coca-Cola. A várakozások szerint 9,9 milliárd dolláros bevétellel és 37 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta az időszakot.

Publikálja gyorsjelentését a Walt Disney. Az elemzők 14,76 milliárd dolláros bevételt várnak, ami 10 százalék feletti növekedést jelenthet az előző év azonos időszakához képest és a profitja is emelkedhetett.

Az amerikai Energetikai Információs Hivatal közzéteszi Short-Term Energy Outlook című kiadványát, melyben az energiaárakra, illetve a kereslet és a kínálat alakulására vonatkozó előrejelzéseket közöl.

A 28 tagországot felölelő Nemzetközi Energiaügynökség januárra vonatkozó havi olajpiaci jelentése is napvilágot lát, melyben szintén friss becsléseket adnak a világpiaci kínálat és kereslet alakulására.

Londonban megkezdődik az International Petroleum Week, az egyik legfontosabb nemzetközi olajipari esemény, amelyen számos iparági döntéshozó gyűlik össze, hogy megvitassa a szektor jövőjét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.