BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Twitter publikálja negyedik negyedéves gyorsjelentését. A közösségi médiacég 710 millió dolláros bevétel mellett 12 centes egy részvényre jutó nyereséggel zárhatta az október–decemberi időszakot.

A Tesla az amerikai tőzsdék zárása után jelent. A trendi elektromos autók gyártója 1,79 milliárd dolláros bevételt könyvelhetett el, ami 63 százalékos növekedés lenne az előző évihez viszonyítva.

A Cisco Systems is piaczárás után teszi közzé negyedéves eredményeit. Az amerikai technológiai óriástól 11,76 milliárd dolláros bevételt és 54 centes egy részvényre jutó eredményt várnak.

Janet Yellen amerikai jegybankelnök a képviselőház pénzügyi szolgáltatások bizottsága előtt ismerteti a Fed szokásos féléves beszámolóját. A meghallgatás magyar idő szerint délután négy órakor kezdődik.

A Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) havi jelentése is megérkezik, a friss olajkitermelési adatokat is ismertetik benne.

Az USA Energetikai Információs Hivatala az olajkészletek heti változásáról jelent.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.