BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A PepsiCo közzéteszi negyedéves eredményeit. Az üdítőital-gyártó cégtől 18,5 milliárd dolláros bevételt és 1,06 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők.

Publikálja féléves számait a L’Oréal. A kozmetikai termékeket gyártó vállalat 12,3 milliárd eurós bevételt érhetett el a július–decemberi időszakban, ami közel 9 százalékos növekedés az előző évihez képest.

A fogyasztói árak januári alakulásáról számol be jelentésében a KSH. Decemberben 0,9 százalékkal jártak magasabban az árak, mint egy évvel korábban, januárban ez az ütem még tovább gyorsulhatott.

Janet Yellen amerikai jegybankelnök a szenátus bankfelügyeleti bizottsága előtt ismerteti a Fed szokásos féléves beszámolóját. A meghallgatás magyar idő szerint délután négy órakor kezdődik.

Kamatdöntő ülést tart a svéd Riksbank, amely az erősen nyomott inflációs környezet miatt a mostani –0,35 százalékról tovább csökkentheti az alapkamat szintjét. A svéd ráta már egy éve negatív előjelű.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.