BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Közzéteszi féléves eredményeit a Carrefour. A francia kiskereskedelmi cégtől 39,4 milliárd eurós bevételt várnak az elemzők a december végén zárult fél évben, ez 1,4 százalékos növekedést jelent.

- Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülést tart. Az elemzők arra számítanak, hogy a döntéshozók további 10 bázispontot vágnak az irányadó betéti rátából, és a kötvényvásárlási program összegét is megemelik.

- Németország januári külkereskedelmi statisztikáit közli. A piac arra számít, hogy az export és az import is 0,8 százalékkal emelkedett decemberhez képest, míg az egyenleg 19-ről 17 milliárd euróra apadhatott.

- Publikálja negyedéves számait a Linde. A német gázipari cég 4,4 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el a december végén zárult negyedévben, nettó eredménye pedig 323 millió euró lehetett az elemzők várakozásai szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.