BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Publikálja negyedéves számait a Coca-Cola. A cég bevétele 11,64 milliárd dollár lehetett a negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 58 centre rúghatott.

Este érkezik a Federal Re­serve kamatdöntése. A piaci elemzők döntő többsége arra számít, hogy a következő kamatemelésre csak a november 8-i elnökválasztás után, a decemberi ülésen kerül sor.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Boeing. Az elemzők arra számítanak, hogy veszteséges lesz a cég, részvényenként 92 centes mínuszt jósolnak a konszenzus szerint.

A piacok zárása után hozzák nyilvánosságra a Facebook gyorsjelentését. A cég 6 milliárd dolláros bevétellel zárhatta a második negyedévet, ami 49 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az Air France-KLM. A francia-holland légitársaság bevétele 6,25 milliárd euró lehetett a második negyedévben, nettó eredménye pedig 139 millió euróra rúghatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.