BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi második negyedéves gyorsjelentését a Google anyavállalata, az Alphabet. A társaságtól 20,7 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, és 8,03 dolláros EPS-t.

Magyarországon a második negyedéves foglalkoztatottsági adatokat közli a KSH. Az első negyedévi 6 százalékos munkanélküliségi ráta a munkaerőhiány közepette és a szezonális hatások miatt biztosan nagyot apadt.

Németországban a júliusi előzetes fogyasztói árindexet közlik. Az elemzői várakozások szerint az éves infláció 0,3 százalékon maradhat, míg havi szinten 0,1 százalékról 0,2 százalékra gyorsulhatott a drágulás üteme.

A piacok zárása után jelent az Amazon.com. Az amerikai internetes kiskereskedelmi óriás 29,56 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 1,11 dolláros nyereséget érhetett el az elemzői konszenzus szerint.

Az amerikai autógyártók közül a Ford publikálja negyedéves eredményeit. A vállalat bevétele 36,3 milliárd dollár lehetett, ami 3 százalékos emelkedésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.