BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Bank of Japan kamatmeghatározó ülést tart, és az elemzői várakozások szerint tovább lazít a monetáris politikai kondíciókon. Egy újabb kamatvágás mellett az eszközvásárlási programot is kibővíthetik.

Az USA közli második negyedéves GDP-növekedésének első becslését. Az erős kiskereskedelmi és ipari termelési adatok alapján gyorsulhatott a bővülés üteme, a piac szerint évesített értelemben 1,1 százalékról 2,6 százalékra.

Az amerikai tőzsdék nyitása előtt közzéteszi negyedéves eredményeit a Chevron. Az amerikai olajcég bevétele 28 milliárd dollár lehetett, az egy részvényre jutó eredmény tekintetében pedig 32 centes profit várható.

Az Exxon Mobil publikálja negyedéves számait. A vállalat bevétele közel 20 százalékkal eshetett az április–júniusi időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 36 százalékkal csökkenhetett az előző évi szinthez képest.

A Merck gyógyszergyártó közreadja negyedéves jelentését. A cég bevétele 9,8 milliárd dollár lehetett az időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 91 centet érhetett el az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.