BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Janet Yellennek, a Federal Reserve elnökének féléves meghallgatását tartják a Kongresszus képviselőházának pénzügyi szolgáltatásokért felelős bizottsága előtt magyar idő szerint délután 4 órakor.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke délelőtt 11 órakor egy londoni konferencián mond nyitóbeszédet, majd délután fél 4-kor a német parlament alsóháza előtt ismerteti az eurózónában zajló folyamatokat.

Az Egyesült Államokban a tartós fogyasztási cikkek augusztusi rendelésállományának adatait közlik. Júliusban kilenchavi csúcsra ugrott a növekedés üteme, ami után az elemzők kisebb korrekciót, 1,9 százalékos csökkenést várnak.

A World Economic Forum (WEF) délelőtt közzéteszi 2016–2017-es versenyképességi jelentését.

Beszámol negyedéves pénzügyi adatairól a BlackBerry. A technológiai vállalat 393 millió dolláros bevételt érhetett el az időszakban, ami 20 százalékos csökkenésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.