BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a júliusi kiskereskedelmi forgalom második becslését közli a KSH. A nyers adat szerint az idei leglassabb éves növekedési ütemet, mindössze 2,6 százalékos bővülést produkált a szektor.

Az USA-ban három Fed-elnök, Patrick Harker, Loretta Mester és Dennis Lockhart is felszólal egy philadelphiai konferencián két nappal azután, hogy a nyíltpiaci bizottság a kamatok szinten tartásáról döntött.

Az Egyesült Államokban a Markit által készített szeptemberi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index előzetes becslését közlik. Augusztusban 52,1 pontot mutatott az index értéke, most változatlan maradhat.

Németország, Franciaország és az eurózóna előzetes feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexe is megjelenik. A németeknél az augusz­tusi 53,6 pontról 53,1 pontra mérséklődhet a konjunktúramutató értéke.

Európában az első szeptemberi szolgáltatóipari bmi-k is napvilágot látnak. Németországban múlt hónapban 53,3 pontra mérséklődött az index, ami után most még lejjebb, 52 pontra süllyedhet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.