BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Carnival Corp. közzéteszi gyorsjelentését. A luxushajóutakat szervező cég bevétele 840 millió dollár lehetett a harmadik negyedévben, ami 3 százalékos növekedésnek felel meg a tavalyihoz képest.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke az Európai Parlament gazdasági és monetáris ügyekért felelős bizottsága (ECON) előtt beszél negyedéves meghallgatása keretében, délután 3 órakor.

Németországban délelőtt meg­jelenik az Ifo szeptemberi gazdasági hangulatindexe. Augusz­tusban váratlanul visszaesett a mutató, és 106,2 ponttal az idei második legalacsonyabb értéket produkálta.

Az Egyesült Államokban az új építésű lakások augusztusi értékesítési statisztikáit teszik közzé. Júliusban 12,4 százalékkal 654 ezerre nőttek az eladások. Most 8,7 százalékkal kevesebb ingatlant adhattak el.

Bécsben megkezdődik a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség éves közgyűlése, több más téma mellett az iráni atommegállapodásról is egyeztetnek a tagországok. Az esemény pénteken zárul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.