BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a PepsiCo. Az üdítőital-gyártó cégtől 15,8 milliárd dolláros bevételt és 1,32 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

Janet Yellen, a Federal Reserve elnöke magyar idő szerint késő este egy videohíváson keresztül szólal meg egy, a Kansas City-i Fed által szervezett banki konferencián, ahol az amerikai gazdaságról is szó lesz.

Németországban a fogyasztói árak szeptemberi alakulásáról tesznek közzé előzetes becslést. Augusztusban 0,4 százalékkal nőttek éves összehasonlításban az árak, ami most 0,6 százalékra gyorsulhatott.

Az Egyesült Államokban a második negyedéves GDP harmadik becslését teszik közzé. Az évesített értelemben vett 1,1 százalékos negyedéves növekedési ütemet 1,5 százalékig húzhatják fel a várakozások szerint.

Az USA-ban a nemzetközi árukereskedelem augusztusi egyenlegéről számolnak be. A várakozások szerint a júliusi 59,3 milliárd dolláros hiány 62,3 milliárd dollárra nőhetett a nyár utolsó hónapjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.