BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Standard&Poor’s piaczárás után Magyarország hitelminősítésének felülvizsgálatáról közöl eredményeket. Jelenleg a legmagasabb bóvli kategóriában van a magyar államadósság, stabil kilátással.

Az Európai Unió 27 tagországának állam-, illetve kormányfői informális találkozót tartanak Pozsonyban, ahol a közösség Brexit utáni jövője és a határok védelmének biztosítása lesz a fő téma.

Az Egyesült Államokban júliushoz képest augusztusban 0,1 százalékkal emelkedhettek a fogyasztói árak, míg az élelmiszer- és az energiaáraktól megtisztított maginflációs mutató 0,2 százalékkal nőhetett.

Amerikában a Michigani Egyetem szeptemberi fogyasztói bizalmi indexének első becslése is megjelenik. A várakozások szerint az index kerek egy pontot javulhat augusztushoz képest, 89,8 pontról 90,8 pontra.

Pénteken kerülnek az üzletekbe az Apple legújabb okostelefonjai. Az iPhone7 és az iPhone7 Plus egy hete már megrendelhető, és az Apple tájékoztatása szerint az iPhone 7 Plusból már el is fogyott az első készlet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.