BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az euróövezetben az építőipari kibocsátás júliusi alakulásáról számolnak be. Júniusban éves összehasonlításban 0,6 százalékkal emelkedett a szektor teljesítménye, most 0,1 százalékot várnak.

Az eurózónában a fizetési mérleg júliusi statisztikáit is közzéteszik. Júniusban 16,5 milliárd euróról 37,6 milliárd euróra emelkedett a mérlegtöbblet, ami júliusban 39 milliárd euróig növekedhetett tovább.

Az Egyesült Államokban a National Association of Home Builders a házépítők hangulatindexének szeptemberi értékét közli. Idén végig 58–61 pont között mozgott a mutató, most 59 pontot várnak.

Az Egyesült Államokban államkötvény-aukciót tartanak, ahol 3 és 6 hónapos lejáratú papírok értékesítésére kerül sor. A múlt heti aukciókon 0,375 és 0,54 százalékos átlaghozam mellett keltek el a papírok.

Japánban munkaszüneti napot tartanak az idősek tiszteletére, így a részvény- és kötvénypiacokon is szünetel a kereskedés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.