BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának ülésén kamatváltoztatás várhatóan nem lesz, azonban döntenek az irányadó eszköz, a három hónapos betét állományának év végi szintjéről, és a friss inflációs jelentés fő számait is közlik.

Magyarországon a júliusi bérstatisztikákat publikálja a KSH, ami különösen izgalmas lehet, hiszen sok cég az év második felének kezdetére időzíthette a munkaerőhiány generálta a béremeléseket.

Közzéteszi negyedéves számait az Adobe Systems. A szoftverfejlesztőtől 1,45 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 19 százalékos növekedésnek felel meg, profitja pedig 33 százalékkal növekedhetett.

Publikálja gyorsjelentését a FedEx. A szállítmányozási cég bevétele 14,6 milliárd dollár lehetett a lezárt negyedévben, egy részvényre jutó eredménye pedig 2,78 dollárra rúghatott az elemzői konszenzus szerint.

Sor kerül a Carnival negyedéves gyorsjelentésére. A hajóutakat szervező vállalat bevétele 3 százalékkal emelkedhetett, 837 millió dollárra, az EPS szintjén pedig 2,12 dolláros nyereséget könyvelhetett el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.