BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Amerikában a Fed kamatdöntő ülést tart, amelyet Janet Yellen sajtótájékoztatója követ. Az elemzők döntő többsége szerint a döntéshozók csak az elnökválasztás után, decemberben emelnek újra kamatot.

A Bank of Japan is kamatmeghatározó ülést tart. A szakértők megosztottak azzal kapcsolatban, hogy folytatják-e a lazítást, ám a döntéshozók között sincs konszenzus abban, mely eszközökhöz nyúljanak.

Az államháztartás részletes augusz­tusi központi egyenlegéről ad tájékoztatást a Nemzetgazdasági Minisztérium. A rekordtöbblet több egyszeri tételnek volt köszönhető, a General Electric és a brüsszeli utalás miatt csilingelt a kassza.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a General Mills. A vállalat bevétele 3,92 milliárd dollárra rúghatott, ami 7 százalékos csökkenésnek felel meg, egy részvényre jutó eredménye pedig 75 cent lehetett.

Publikálja negyedéves számait a Jabil Circuit. A cég bevétele 9 százalékkal csökkenhetett az előző év azonos időszakához viszonyítva, egy részvényre jutó eredménye pedig kevesebb, mint a felére eshetett az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.