BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a június–augusz­tusi időszak foglalkoztatottsági és munkanélküliségi statisztikáit közli a KSH. Május és július között 5 százalékra csökkent az állástalanok aránya, ez várhatóan tovább csökken.

A Bank of Japan a július 28–29-én tartott kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét teszi közzé. Az eszközvásárlási program kibővítésének részeként ekkor megnövelte a tőzsdén kereskedett alapok (ETF) éves keretét.

Az USA-ban a Conference Board szeptemberi fogyasztói bizalmi indexe jelenik meg. Augusztusban 4,4 ponttal, 101,1 pontra ugrott az index értéke, ami többek között a javuló jövedelmi kilátásoknak köszönhető.

Az Egyesült Államokban a szeptemberi előzetes szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexet közli a Markit. Nyár végén 51 ponton állt a mutató, ami lassulást jelent júliushoz képest, de továbbra is a szektor bővülését jelzi.

Közzéteszi negyedéves eredményeit a Nike. A sportruházati cikkeket gyártó cég bevétele 8,88 milliárd dollár lehetett, ami 5 százalékos növekedést jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.