BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban Jeffrey Lacker, a richmondi Fed elnöke tart előadást egy gazdasági kilátásokról szóló konferencián. Az esemény magyar idő szerint délután

2 órakor kezdődik.

Az Egyesült Királyságban a szeptemberi építőipari beszerzésimenedzser-indexet közlik. A mutató értéke júniusban 46 pontra esett vissza, és azóta a növekedés határát jelző 50 pontos határ alatt tartózkodik.

Az Európai Parlamentben a görög gazdaság helyzetét és a reformok haladását vitatják meg, mielőtt az európai hitelezők jóváhagynák a hitelcsomag következő részletének kiutalását. Az ülés 3 órakor kezdődik.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Micron Technology. A mobilchipeket gyártó vállalat bevétele 3,15 milliárd dollár lehetett, ami 12 százalékos csökkenésnek felel meg, és veszteséget könyvelhetett el a cég.

A Darden Restaurants is közzéteszi gyorsjelentését. Az éttermeket üzemeltető cég bevétele 1,72 milliárd dollár lehetett a negyedévben az elemzők szerint, az egy részvényre jutó eredmény szintjén pedig 82 centes nyereséget érhetett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.