BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Tesco közzéteszi féléves eredményeit. A brit kiskereskedelmi cég 27,6 milliárd fontos bevételt érhetett el az augusztus végén zárult fél évben, nettó eredménye pedig 269 millió font lehetett elemzők szerint.

A kiskereskedelem augusztusi forgalmáról jelennek meg az első adatok Magyarországon. Júliusban az idei leglassabb növekedési ütemről számoltak be, munkanapokkal kiigazítva 3,8 százalékkal nőtt az eladási volumen.

Az Egyesült Államokban az ADP számol be a versenyszféra szeptemberi foglalkoztatottságbővüléséről. A várakozások szerint 170 ezer új állás jöhetett létre az augusztusi 177 ezer után.

Az USA-ban a feldolgozóiparon kívüli ágazatok szeptemberi beszerzésimenedzser-indexét közli az ISM. Az augusztusi váratlan és éles esés után most kisebb korrekció jöhet, 51,4 pontról 52,9 pontra nőhet a mutató.

Amerikában várhatóan mindössze 0,2 százalékkal mérséklődtek a gyári megrendelések augusztusban júliushoz képest, mivel a tartós cikkek rendelésállománya nem nőtt az előzetes adatok szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.