BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Nyitás előtt publikálja gyorsjelentését a Hasbro. A játékokat gyártó cég bevétele 1,56 milliárd dollár lehetett, az egy részvényre jutó eredménye pedig 1,74 dollárra rúghatott a negyedévben.

Az USA-ban közzéteszik a szeptemberi ipari termelési adatokat. Augusztusban havi összehasonlításban 0,4 százalékkal csökkent a termelési volumen, szeptemberre pedig 0,1 százalékos zsugorodást várnak a piacon.

Az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedéves eredményeit az IBM. Az elemzők 19 milliárd dolláros bevételre számítanak, és 3,24 dolláros egy részvényre jutó eredményre a július–szeptemberi időszakra.

Publikálja negyedéves számait a Netflix. A vállalat bevétele 31 százalékkal emelkedhetett az előző év azonos időszakához képest, nettó eredménye pedig 6 cent lehetett részvényenként a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

Ma teszi közzé gyorsjelentését a Bank of America. A piac 33 centes EPS-re és 20,94 milliárd dolláros bevételre számít. Előbbi tizedével kisebb az egy évvel korábbinál, utóbbi viszont stagnálást jelentene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.