BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi harmadik negyedéves jelentését a Yahoo. A cég bevétele 6 százalékkal nőhetett az előző év azonos negyedévéhez képest, egy részvényre jutó eredménye viszont 1 centtel csökkenhetett, 14 centre.

Az amerikai tőzsde zárása után derülnek ki az Intel számai. A csipgyártó 15,5 milliárd dolláros bevétel mellett részvényenként 72 centes nyereségről számolhat be az elemzők várakozásai szerint.

Nyitás előtt publikálja gyorsjelentését a Johnson & Johnson. A vállalat negyedéves bevétele 17,71 milliárd dollár lehetett az időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,65 dollárra rúghatott a várakozások szerint.

Az USA-ban mindössze 0,3 százalékkal emelkedhettek a fogyasztói árak szeptemberben, ám az élelmiszer- és energiaárak nélkül számított maginfláció még ennél is alacsonyabb, 0,2 százalékos lehet.

Ma teszi közzé gyorsjelentését a világ második legnagyobb befektetési bankja, a Goldman Sachs is. A negyedévre vonatkozóan 7,42 milliárd dolláros bevételt és 3,79 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.