BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a múlt héten frissen benyújtott munkanélkülisegély-kérelmek számát közlik. A várakozások szerint 256 ezer új kérelmet nyújthattak be, ami megegyezik a négyhetes mozgó átlaggal.

Az euróövezetből érkeznek a szeptemberi kiskereskedelmi beszerzésimenedzser-indexek. Németországban és az euróövezetben is bővülést mutatott augusztusban a szektor, azonban az olaszoknál csupán 43,2 pontra emelkedett a mutató.

Az Európai Központi Bank délután fél 2-kor közzéteszi szeptemberi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét, amelyből újabb iránymutatást kaphat a piac a monetáris politika jövőjére vonatkozóan.

Németországban a gyári megrendelések augusztusi alakulásáról számol be a Destatis. Júliusban havi szinten 0,2 százalékkal nőttek, azonban éves bázison 0,7 százalékkal csökkentek a megrendelések.

Jamie Dimon, a JPMorgan Chase vezérigazgatója, James Gorman, a Morgan Stanley vezérigazgatója és Mohamed El-Erian, az Allianz vezető közgazdásza is felszólal az Institute of International Finance éves találkozóján.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.