BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma teszi közzé harmadik negyedéves számait a JP Morgan Chase. A piaci kapitalizáció alapján a legnagyobb amerikai banktól az elemzők 23,99 milliárd dolláros bevételt és 1,39 dolláros egy részvényre jutó eredményt várnak.

Jelent az utóbbi hetek botrányhőse, a Wells Fargo is. Az USA második legnagyobb bankja az elemzők várakozásai szerint 22,2 milliárd dolláros bevételről és 1,01 dolláros egy részvényre jutó nyereségről ad számot.

Harmadik nagybankként ma a Citigroup is gyorsjelentést tesz közzé a harmadik negyedévről. Az elemzői konszenzus szerint a bank 17,345 milliárd dolláros bevételi adatokat és 1,16 dolláros egy részvényre jutó nyereséget tesz majd közzé.

Janet Yellen, a Federal Reserve elnöke előadást tart a bostoni Fed 60. éves gazdasági konferenciáján, ahol Eric Rosengren, a bank elnöke is felszólal. Yellen magyar idő szerint este fél 7-től beszél.

Az USA-ban a szeptemberi kiskereskedelmi termékforgalomról számolnak be. Az erős első két negyedév után júliusban és augusztusban jelentős volt a lassulás, most viszont ismét növekedést várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.