BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Tyson Foods is közzéteszi negyedéves eredményeit a gyorsjelentési szezon vége felé járva. A világ legnagyobb húsfeldolgozójától 9,4 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, és 1,15 dolláros egy részvényre jutó profitot.

A kormány már készül a költekezésre, de hogy valójában mennyit lehet ereszteni a nadrágszíjon, ahhoz az októberi 59,7 milliárd forintos többlet délelőtti részletezése adhat támpontot.

Mario Draghit, az Európai Központi Bank elnökét délután 5 órára Strasbourgba várják, ahol az Európai Parlament Gazdasági és Monetáris Bizottsága előtt számol be az EKB 2015-ös jelentéséről.

Japánban a külkereskedelem októberi adatait közlik. Szeptemberben a vártnál nagyobb többletről számoltak be. Az export évi 6,9 százalékkal esett, ami március óta a legkisebb zuhanást jelentette.

A kínai „Twitter”, a Weibo ma publikálja legutóbbi negyedévének számait. A Nasdaqon is jelen lévő társaságtól közel 40 százalékos bevételnövekedést várnak az egy évvel ezelőtti szinthez képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.